Maisto papildas

SYMBIOSYS Alflorex®

1 milijardas Bifidobacterium infantis 35624® padermės bakterijų vienoje kapsulėje.

Jūsų vidiniam balansui.

Sukurta kartu su mokslininkais.

Jūsų vidiniam balansui Sukurta kartu su mokslininkais

SYMBIOSYS Alflorex® sudėtyje yra Bifidobacterium infantis 35624® bakterijų padermė. Šios padermės bakterijos priklauso vienai bakterijų šeimai, kurias gimstant mama perduoda naujagimiui ir jos natūraliai randamos žmogaus žarnyne. Šios bakterijos yra inkapsuliuotos - tai apsaugo jas nuo skrandžio rūgšties poveikio.

1 pakuotėje 30 kapsulių.

Grynasis kiekis: 7.5 g

1 sachet par jour pendant un mois
Vartokite 1 kapsulę Alflorex® vieną kartą per dieną mažiausiai 4 savaites. Galite vartoti bet kuriuo paros metu, su maistu ar be jo. Kapsules užgerkite pakankamu kiekiu skysčio (stikline vandens ar pieno, vietoj rūgščių gėrimų, pavyzdžiui, sulčių). Neviršykite rekomenduojamos paros dozės.
Mélanger dans une boisson
Po naudojimo visada uždarykite buteliuką. Buteliukas buvo uždarytas sandariai pakavimo metu.
 
Renouvelable pendant 3 mois

Gerti po vieną kapsulę Alflorex® per dieną užgeriant stikline vandens mažiausiai keturias savaites. Pradžioje gali pasireikšti švelnūs laikini žarnyno motorikos pokyčiai. Tai normali laikina reakcija, todėl svarbu nenutraukti Alflorex® vartojimo.  Alflorex®  neturėtų pakeisti sveiko gyvenimo būdo ir įvairios bei subalansuotos mitybos.

Conserver en dessous de 25°C
Laikykite Alflorex® vėsioje ir sausoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25 °C temperatūroje. Neužšaldykite.
 
Tenir hors de portée des enfants
Po pirmojo atidarymo geriausia suvartoti per 30 dienų.
 
Tenir hors de portée des enfants
 
Alflorex®, kaip ir kitus maisto papildus bei vaistus, laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje.
 

 

 

SYMBIOSYS Alflorex®, , medium
Maisto papildas

Turite klausimų?

Mes turime atsakymus

Alflorex® tai maisto papildas, kurio vienoje kapsulėje yra 1 milijardas Bifidobacterium infantis 35624® padermės bakterijų.

Patvirtinta, kad Alflorex® sudėtyje esančios Bifidobacterium infantis 35624® bakterijų padermės priklauso bakterijų šeimai, kurias gimstant mama perduoda naujagimiui ir jos natūraliai randamos žmogaus žarnyne.
Alflorex®, kurio sudėtyje yra 35624® padermės bakterijų, sukurtas kartu su mokslininkais. 

Alflorex® galima vartoti valgant ar nevalgius, bet kuriuo paros metu. Vaisių sultys, kurios paprastai yra rūgščios, gali pakenkti 35624® bakterijų kultūrai. Alflorex® rekomenduojame vartoti su vandeniu ar pienu arba mažiau rūgščiais gėrimais, pavyzdžiui, sojos, migdolų ar ryžių pienu. Tačiau Alflorex® gali būti vartojamas valgio metu kai užsigeriama sultimis, nes maistas padės apsaugoti bakterijas, esančias Alflorex® sudėtyje.

Gerti po vieną kapsulę Alflorex® per dieną užgeriant stikline vandens mažiausiai keturias savaites. Pradžioje gali pasireikšti švelnūs laikini žarnyno motorikos pokyčiai. Tai normali laikina reakcija, todėl svarbu nenutraukti Alflorex® vartojimo. Kreipkitės į gydytoją arba vaistininką, jei nesate tikri, kaip vartoti Alflorex®

Naudojant produktą šalutinio poveikio nesitikima. Tačiau kai kurie žmonės gali būti ypatingai jautrūs, todėl negalima visiškai atmesti šalutinio poveikio galimybės. Jei kyla abejonių, kreipkitės į sveikatos priežiūros specialistą.

Iki šiol nėra žinoma apie Alflorex® sąveiką su kitais maisto papildais ar vaistais. Tačiau Alflorex® sudėtyje esančias bakterijas gali inaktyvuoti kartu vartojami  antibiotikai. Nėra duomenų ar Alflorex® galima vartoti  nėštumo ir žindymo laikotarpiu.

Norėdami gauti daugiau informacijos, kreipkitės į savo sveikatos priežiūros specialistą. Jei  sunkiai sergate ar turite lėtinių ligų, jei norite sužinoti, ar Alflorex® bus jums naudingas, arba jei turite klausimų apie Alflorex® vartojimą kartu su jūsų jau vartojamais vaistais, prieš pradėdami vartoti Alflorex®, pasitarkite su jus gydančiu gydytoju. 

Neseniai žiūrėta