Maisto papildas

SYMBIOSYS Defencia Adulte

6 milijardai bakterijų kartu su vitaminais C ir D vienoje kapsulėje. 

3 bakterijų padermės: Bifidobacterium lactis BS01, Lactobacillus rhamnosus LR04 ir  Lactobacillus plantarum LP02.

Rekomenduojama vartoti šaltuoju metų laiku.

DVEJOPAS POVEIKIS - IMUNITETUI IR ENERGIJAI


SYMBIOSYS Defencia Adulte sukurtas kartu su mokslininkais.

Jo sudėtyje yra bakterijų Bifidobacterium lactis BS01, Lactobacillus rhamnosus LR04 ir Lactobacillus plantarum LP02 padermės, o taip pat ir vitaminas C, kuris padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį ir palaikyti normalią energijos apykaitą bei vitamino D3, kuris padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą, ypač šaltuoju žiemos laikotarpiu.

SYMBIOSYS Defencia Adulte yra maisto papildas skirtas normaliai jūsų imuninės sistemos funkcijai palaikyti bei papildyti įvairią ir subalansuotą mitybą.

1 pakuotėje yra 30 kapsulių.

Grynasis kiekis: 13,05 g

Kiekis viename paketėlyje (paros dozėje):

B. lactis BS01  2 × 109 KFV* bakterijų
L. rhamnosus LR04  2 × 109 KFV* bakterijų
L. plantarum LP02                       2 × 109 KFV*bakterijų
Vitaminas C 12 mg (15% RMV**)
Vitaminas D3   2,5 μg (15% RMV**)
Fruktooligosacharidai 200 mg

*KFV - kolonijas formuojantys vienetai

**RMV – referencinė maistinė vertė  

 

1 sachet par jour pendant un mois
Vartokite po vieną SYMBIOSYS Defencia Adulte kapsulę kiekvieną rytą.  Neviršykite rekomenduojamos paros dozės.
Mélanger dans une boisson
Gerti po vieną kapsulę kiekvieną rytą mažiausiai keturias savaites. Nuryti užgeriant stikline vandens. Nerekomenduojama vartoti nėščioms ir žindančioms moterims. SYMBIOSYS Defencia Adulte turėtų būti suvartotas iki datos, atspausdintos ant paketėlio arba pakuotės.
Renouvelable pendant 3 mois
Vartokite SYMBIOSYS Defencia Adulte mažiausiai 4 savaites kasdien ir tęskite, jei reikia, visą žiemos laikotarpį. SYMBIOSYS Defencia Adulte neturėtų pakeisti sveiko gyvenimo būdo ir įvairios bei subalansuotos mitybos.
Conserver en dessous de 25°C
Laikykite SYMBIOSYS Defencia Adulte vėsioje ir sausoje vietoje ne aukštesnėje kaip 25 °C temperatūroje. Neužšaldykite.
Tenir hors de portée des enfants

SYMBIOSYS Defencia Adulte, kaip ir kitus maisto papildus bei vaistus, laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje.

 

MES TURIME ATSAKYMUS

TURITE KLAUSIMŲ?

SYMBIOSYS Defencia Adulte yra maisto papildas, skirtas papildyti įvairią ir subalansuotą jūsų mitybą. SYMBIOSYS Defencia Adulte sudėtyje yra unikalių Bifidobacterium lactis BS01, Lactobacillus rhamnosus LR04 ir Lactobacillus plantarum LP02 padermių.  Kiekviename paketėlyje yra 6 milijardai bakterijų. Papildomai yra 12 mg vitamino C (15% rekomenduojamo paros kiekio) ir vitamino D. 

SYMBIOSYS Defencia Adulte produkto sudėtyje esančios bakterijos gamybos metu padengtos patentuotu mikrokapsuliavimo metodu, kuris padeda apsaugoti jas nuo skrandžio rūgšties ir pasiekti reikiamą žarnyno dalį gyvybingoms.

Vartokite po vieną SYMBIOSYS Defencia Adulte kapsulę per dieną ryte. Neviršykite rekomenduojamos paros dozės. Nerekomenduojama vartoti nėščioms ir žindančioms moterims.

Naudojant produktą šalutinio poveikio nesitikima. Tačiau kai kurie žmonės gali būti ypatingai jautrūs, todėl negalima visiškai atmesti šalutinio poveikio galimybės. Jei kyla abejonių, kreipkitės į sveikatos priežiūros specialistą.

Iki šiol nėra žinoma sąveika su kitais maisto papildais ar vaistais. Tačiau SYMBIOSYS Defencia Adulte sudėtyje esančios bakterijos gali būti inaktyvuotos gydant antibiotikais.

Jei jūs sergate sunkia ar lėtine liga, jei norite sužinoti, ar SYMBIOSYS Defencia Adulte yra jums naudingas ar turite klausimų apie SYMBIOSYS Defencia Adulte vartojimą kartu su vaistais, kuriuos jau vartojate, prieš pradėdami vartoti SYMBIOSYS Defencia Adulte, pasitarkite su gydančiu gydytoju arba vaistininku.

Atsargumo sumetimais šio produkto nerekomenduojama vartoti nėščioms ar krūtimi maitinančioms moterims. Norėdami gauti daugiau informacijos, kreipkitės į savo sveikatos priežiūros specialistą.