Maisto papildas

SYMBIOSYS Serenitas

1 milijardas bakterijų vienoje kapsulėje.

B. longum 1714™+ daržinių krokų (Crocus sativus) piestelių (šafrano) ekstraktas + VITAMINAS B6

Jūsų emocinei pusiausvyrai palaikyti. 

Sukurta kartu su mokslininkais.

 

 

JŪSŲ EMOCINEI PUSIAUSVYRAI


SYMBIOSYS Serenitas sukurtas kartu su mokslininkais.

Jo sudėtyje yra bakterijų Bifidobacterium longum 1714™, daržinių krokų piestelių (šafrano) ekstraktas, kuris padeda palaikyti emocinę pusiausvyrą, o taip pat ir vitaminas B6, kuris padeda mažinti nuovargį bei padeda patiriant įtampą.

SYMBIOSYS Serenitas yra maisto papildas skirtas normaliai jūsų emocinei pusiausvyrai palaikyti bei papildyti įvairią ir subalansuotą mitybą.

1 pakuotėje yra 30 kapsulių.

Grynasis kiekis: 8,4 g

Kiekis vienoje kapsulėje (paros dozėje):

B. longum 1714™ 1 × 109 KFV* bakterijų
Daržinių krokų (Crocus sativus) piestelių (šafrano) ekstraktas  30 mg
Vitaminas B6 1,4 mg (100% RMV**)

*KFV - kolonijas formuojantys vienetai

**RMV – referencinė maistinė vertė  

1 sachet par jour pendant un mois
Vartokite 1 kapsulę Serenitas® vieną kartą per dieną mažiausiai 4 savaites. Galite vartoti bet kuriuo paros metu, su maistu ar be jo. Kapsules užgerkite pakankamu kiekiu skysčio (stikline vandens ar pieno, vietoj rūgščių gėrimų, pavyzdžiui, sulčių). Neviršykite rekomenduojamos paros dozės.
Mélanger dans une boisson
Po naudojimo visada uždarykite buteliuką. Buteliukas buvo uždarytas sandariai pakavimo metu.
 
Renouvelable pendant 3 mois

Gerti po vieną kapsulę Serenitas® per dieną užgeriant stikline vandens mažiausiai keturias savaites.  Serenitas®  neturėtų pakeisti sveiko gyvenimo būdo ir įvairios bei subalansuotos mitybos.

Conserver en dessous de 25°C
Laikykite Serenitas® vėsioje ir sausoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25 °C temperatūroje. Neužšaldykite.
 
Tenir hors de portée des enfants
Po pirmojo atidarymo geriausia suvartoti per 30 dienų.
 
Tenir hors de portée des enfants
 
Serenitas®, kaip ir kitus maisto papildus bei vaistus, laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje.
 

 

 

MES TURIME ATSAKYMUS

TURITE KLAUSIMŲ?

SYMBIOSYS Serenitas yra maisto papildas, kurio sudėtyje yra specialiai atrinktų gyvų mikrokapsuliuotų Bifidobacterium longum 1714™ padermės bakterijų, taip pat daržinio kroko (Crocus sativus) piestelių (šafrano) ekstrakto, kuris padeda palaikyti normalią emocinę (psichinę) būklę, ir vitamino B6, kuris padeda palaikyti normalią nervų sistemos veiklą ir psichologinę funkciją bei mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

SYMBIOSYS Serenitas sukurtas kartu su mokslininkais, Produkto sudėtyje esančios bakterijos gamybos metu padengtos patentuotu mikrokapsuliavimo metodu, kuris padeda apsaugoti jas nuo skrandžio rūgšties ir pasiekti reikiamą žarnyno dalį gyvybingoms.

Suaugusiesiems gerti po vieną kapsulę per dieną mažiausiai keturias savaites. Užgerti stikline vandens. Vartoti nepriklausomai nuo maisto. Sudėtyje esančios bakterijos gali būti inaktyvuotos vartojant antibiotikus. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Nerekomenduojama vartoti nėščioms ar žindančioms moterims arba vartojant antidepresantus. 

Naudojant produktą šalutinio poveikio nesitikima. Tačiau kai kurie žmonės gali būti ypatingai jautrūs, todėl negalima visiškai atmesti šalutinio poveikio galimybės. Jei kyla abejonių, kreipkitės į sveikatos priežiūros specialistą.

Iki šiol nėra žinoma sąveika su kitais maisto papildais ar vaistais. Tačiau SYMBIOSYS Serenitas sudėtyje esančios bakterijos gali būti inaktyvuotos gydant antibiotikais.

Norėdami gauti daugiau informacijos, kreipkitės į savo sveikatos priežiūros specialistą. Jei sunkiai sergate ar turite lėtinių ligų, jei norite sužinoti, ar Serenitas bus Jums naudingas, arba jei turite klausimų apie Serenitas vartojimą kartu su jūsų jau vartojamais vaistais, prieš pradėdami vartoti Serenitas, pasitarkite su jus gydančiu gydytoju.