Maisto papildas

SYMBIOSYS Defencia Enfant

2 milijardai bakterijų kartu su vitaminu D3 viename paketėlyje.

2 bakterijų padermės Bifidobacterium lactis BS01 (LMG P-21384) ir Lactobacillus rhamnosus GG (53103).

Vitaminas D3 - normaliai vaikų imuninės sistemos veiklai ir kaulų augimui.

Nuo 3 metų amžiaus.

SVARBUS NORMALIAI JŪSŲ VAIKŲ IMUNINĖS SISTEMOS VEIKLAI


SYMBIOSYS Defencia Enfant yra maisto papildas svarbus normaliai vaikų imuninės sistemos veiklai palaikyti.

Jis skirtas vaikams nuo 3 metų amžiaus.

SYMBIOSYS Defencia Enfant sudėtyje yra bakterijų Bifidobacterium lactis BS01 ir Lactobacillus rhamnosus GG padermės, o taip pat ir vitaminas D3, kuris prisideda prie normalios vaikų imuninės sistemos funkcijos, ypač šaltuoju žiemos laikotarpiu.

1 pakuotėje yra 30 paketėlių.

Grynasis kiekis: 60 g

Kiekis viename paketėlyje (paros dozėje):

B. lactis BS01 (LMG P-21384)  1 × 109 bakterijų
L. rhamnosus GG (ATCC 53103) 2 × 109 bakterijų
Vitaminas D3 0,75 μg (15% RMV**)

**RMV – referencinė maistinė vertė  

1 sachet par jour pendant un mois
Vartokite po vieną SYMBIOSYS Defencia Enfant paketėlį kiekvieną rytą.  Neviršykite rekomenduojamos paros dozės.
Mélanger dans une boisson
SYMBIOSYS Defencia Enfant tinka vaikams nuo 3 metų amžiaus. Vieno paketėlio turinį reikia sumaišyti su šaltu ar šiltu gėrimu ir iš karto išgerti. SYMBIOSYS Defencia Enfant turėtų būti suvartotas iki datos, atspausdintos ant paketėlio arba pakuotės.
Renouvelable pendant 3 mois
Rekomenduojama vartoti SYMBIOSYS Defencia Enfant visu šaltuoju metų laiku.  SYMBIOSYS Defencia Enfant neturėtų pakeisti sveiko gyvenimo būdo ir įvairios bei subalansuotos mitybos.
Conserver en dessous de 25°C
Laikykite SYMBIOSYS Defencia Enfant vėsioje ir sausoje vietoje ne aukštesnėje kaip 25 °C temperatūroje. Neužšaldykite.
Tenir hors de portée des enfants

SYMBIOSYS Defencia Enfant, kaip ir kitus maisto papildus bei vaistus, laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje.

 

MES TURIME ATSAKYMUS

TURITE KLAUSIMŲ?

SYMBIOSYS Defencia Enfant yra maisto papildas skirtas vaikams nuo 3 metų. Jis papildo įvairią ir subalansuotą jūsų vaiko mitybą. SYMBIOSYS Defencia Enfant sudėtyje yra Bifidobacterium lactis BS01 ir Lactobacillus rhamnosus GG bakterijų padermės. Maisto papildą patogu vartoti, nes miltelų dozės supakuotos į atskirus paketėlius. Kiekviename paketėlyje yra 2 milijardai bakterijų ir 0,75 µg vitamino D3 (15% referencinio suvartojimo). SYMBIOSYS Defencia Enfant nėra glitimo, laktozės ir alergenų*.

*Pagal reglamentą (ES) Nr. 1169/2011

SYMBIOSYS Defencia Enfant sudėtyje yra kruopščiai atrinktos Bifidobacterium lactis BS01 ir Lactobacillus rhamnosus GG bakterijų padermės. Be to, SYMBIOSYS Defencia Enfant sudėtyje yra vitamino D3, kuris svarbus normaliai vaikų imuninės sistemos funkcijai. Produkto sudėtyje esančios bakterijos gamybos metu padengtos patentuotu mikrokapsuliavimo metodu, kuris padeda apsaugoti jas nuo skrandžio rūgšties ir pasiekti reikiamą žarnyno dalį gyvybingoms.

Duokite vaikui po vieną SYMBIOSYS Defencia Enfant paketėlį per dieną ryte. Paketėlio turinį ištirpinkite šaltame ar šiltame gėrime ir iškart duokite savo vaikui išgerti. Neviršykite rekomenduojamos paros dozės.

Naudojant produktą šalutinio poveikio nesitikima. Tačiau kai kurie žmonės gali būti ypatingai jautrūs, todėl negalima visiškai atmesti šalutinio poveikio galimybės. Jei kyla abejonių, kreipkitės į sveikatos priežiūros specialistą.

Iki šiol nėra žinoma sąveika su kitais maisto papildais ar vaistais. Tačiau SYMBIOSYS Defencia Enfant sudėtyje esančios bakterijos gali būti inaktyvuotos gydant antibiotikais.

Jei jūsų vaikas serga sunkia ar lėtine liga, jei norite sužinoti, ar SYMBIOSYS Defencia Enfant yra naudingas jūsų vaikui, ar turite klausimų apie SYMBIOSYS Defencia Enfant vartojimą kartu su vaistais, kuriuos jis jau vartoja, prieš pradėdami vartoti SYMBIOSYS Defencia Enfant, pasitarkite su gydančiu gydytoju arba vaistininku.