Maisto papildas

SYMBIOSYS Spamodia

4,5 milijardai bakterijų viename paketėlyje

3 bakterijų padermės: Bifidobacterium infantis BI02, Lactobacillus rhamnosus GG ir Lactobacillus reuteri LRE02.

Vaikams nuo 3 metų amžiaus.

Vaikams nuo 3 metų

SYMBIOSYS Spamodia sukurta kartu su mokslininkais. Jo sudėtyje yra tikslingai atrinktos trys bakterijų padermės: Bifidobacterium infantis BI02, Lactobacillus rhamnosus GG ir Lactobacillus reuteri LRE02. 

1 pakuotėje 20 paketėlių. 

Grynasis kiekis: 40 g

 

Kiekis viename paketėlyje (paros dozėje):

L. rhamnosus GG (ATCC 53103) 2,5 × 109 bakterijų
B. infantis BI02 (DSM 24687) 1 × 109 bakterijų
L. reuteri LRE02 (DSM 23878)  1 × 109 bakterijų
1 sachet par jour pendant un mois
SYMBIOSYS Spamodia rekomenduojama vartoti kiekvieną dieną po vieną paketėlį mažiausiai 20 dienų. Neviršykite rekomenduojamos paros dozės.
Mélanger dans une boisson
Vieno paketėlio turinį ištirpinkite su šaltu ar šiltu gėrimu ir iškart duokite vaikui išgerti. Taip pat galite maišyti su maistu (pavyzdžiui, kompotu ar jogurtu). Nemaišykite su per karštu maistu ar gėrimais. SYMBIOSYS Spamodia turėtų būti suvartotas iki datos, atspausdintos ant paketėlio arba pakuotės.
 
Renouvelable pendant 3 mois
 
Rekomenduojama SYMBIOSYS Spamodia vartoti reguliariai, mažiausiai 20 dienų. SYMBIOSYS Spamodia neturėtų pakeisti sveiko gyvenimo būdo ir įvairios bei subalansuotos mitybos.
 
Conserver en dessous de 25°C
Laikykite SYMBIOSYS Spamodia vėsioje ir sausoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25 °C temperatūroje. Neužšaldykite.
 
Tenir hors de portée des enfants

SYMBIOSYS Spamodia, kaip ir kitus maisto papildus bei vaistus, laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje.

 

 

 

SYMBIOSYS Spamodia, , medium
Maisto papildas

Turite klausimų?

Mes turime atsakymus

SYMBIOSYS Spamodia yra miltelių pavidalo maisto papildas, kurio sudėtyje viename paketėlyje yra 4,5 milijardai bakterijų iš trijų kryptingai atrinktų bakterijų padermių - Bifidobacterium infantis BI02, Lactobacillus rhamnosus GG ir Lactobacillus reuteri LRE02. Jis sukurtas be alergenų* ir neturi glitimo bei laktozės. 

*Pagal reglamentą (ES) Nr. 1169/2011

SYMBIOSYS Spamodia sudėtyje yra kruopščiai atrinktos ir kartu su mokslininkais sukurtos  Bifidobacterium infantis BI02, Lactobacillus rhamnosus GG ir Lactobacillus reuteri LRE02 bakterijų padermės. Šios bakterijos yra inkapsuliuotos - tai apsaugo jas nuo skrandžio rūgšties ir padeda pasiekti reikiamą žarnyno dalį gyvybingoms. 

Vieno paketėlio turinį ištirpinkite šaltame ar šiltame gėrime ir iškart duokite savo vaikui išgerti. Taip pat galite įmaišyti jį į maistą (pavyzdžiui, jogurtą). Atkreipkite dėmesį, kad maistas ar gėrimai nebūtų per karšti. Namaišykite labai dideliame maisto kiekyje, turėdami omenyje, kad norint gauti reikalingą dozę, reiks suvalgyti visą maisto kiekį.

Naudojant produktą šalutinio poveikio nesitikima. Tačiau kai kurie žmonės gali būti ypatingai jautrūs, todėl negalima visiškai atmesti šalutinio poveikio galimybės. Jei kyla abejonių, kreipkitės į sveikatos priežiūros specialistą.

Iki šiol nėra žinoma apie SYMBIOSYS Spamodia sąveiką su kitais maisto papildais ar vaistais. Tačiau SYMBIOSYS Spamodia sudėtyje esančias bakterijas gali inaktyvuoti kartu vartojami  antibiotikai. Nėra duomenų ar SYMBIOSYS Spamodia galima vartoti  nėštumo ir žindymo laikotarpiu.

Norėdami gauti daugiau informacijos, kreipkitės į sveikatos priežiūros specialistą. Jei jūsų vaikas serga sunkia ar lėtine liga, jei norite sužinoti, ar SYMBIOSYS Spamodia bus jūsų vaikui naudingas, arba jei turite klausimų apie SYMBIOSYS Spamodia vartojimą kartu su jau vartojamais vaistais, prieš pradėdami vartoti SYMBIOSYS Spamodia, pasitarkite su jus gydančiu gydytoju arba vaistininku. 

Neseniai žiūrėta