Maisto papildas

SYMBIOSYS Alflorex+

1 milijardas bakterijų vienoje kapsulėje
B. longum 35624 + kalcis
Virškinimui subalansuoti*
Tinka veganams
Tinka vegetarams
Be alergenų**

*Kalcis padeda palaikyti normalų virškinimo fermentų veikimą

**Pagal reglamentą (ES) Nr. 1169/2011

VIRŠKINIMUI SUBALANSUOTI*


SYMBIOSYS Alflorex+ sudėtyje yra specialiai atrinktų gyvų mikrokapsuliuotų Bifidobacterium longum 35624 padermės bakterijų ir kalcio, kuris padeda palaikyti normalų virškinimo fermentų veikimą.

1 pakuotėje yra 30 kapsulių

Grynasis kiekis: 19,7 g

*Kalcis padeda palaikyti normalų virškinimo fermentų veikimą

Kiekis vienoje kapsulėje (paros dozėje):

B. longum 35624 1 × 109 KFV1 
Kalcis 120 mg (15 % RMV2)

1KFV – kolonijas formuojantys vienetai

2RMV – referencinė maistinė vertė  

Kaip vartoti Alflorex+?

Vartokite po 1 Alflorex+ kapsulę vieną kartą per dieną. Kapsulę nurykite visą, užsigerdami pakankamai skysčio (pvz., stikline vandens, pieno, sojos, migdolų ar ryžių gėrimo). Galite vartoti bet kuriuo paros metu, su maistu arba nevalgius. Neviršykite rekomenduojamos paros dozės.
Po vartojimo visada uždarykite buteliuką. Buteliukas buvo sandariai uždarytas pakavimo metu.
Alflorex+ rekomenduojama vartoti ne trumpiau kaip 4 savaites. Pradžioje gali pasireikšti švelnūs laikini žarnyn motorikos pokyčiai. Tai normali laikina reakcija, todėl svarbu nenutraukti Alflorex+ vartojimo.
Alflorex+ laikykite vėsioje ir sausoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25 °C temperatūroje. Nereikia laikyti šaldytuve.
Po pirmojo atidarymo geriausia suvartoti per 30 dienų.
Alflorex+ yra skirtas suaugusiesiems. Nerekomenduojama vartoti nėščioms ar žindančioms moterims. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

MES TURIME ATSAKYMUS

TURITE KLAUSIMŲ?

SYMBIOSYS Alflorex+ yra maisto papildas, kurio sudėtyje yra specialiai atrinktų gyvų mikrokapsuliuotų Bifidobacterium longum 35624™ padermės bakterijų, taip pat kalcio, kuris padeda palaikyti normalų virškinimo fermentų veikimą. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

SYMBIOSYS Alflorex+ yra vienintelis produktas Europoje, kurio sudėtyje yra Bifidobacterium longum 35624 padermės bakterijų, išskirtų iš sveiko žmogaus žarnyno. Bakterijos gamybos metu yra padengiamos taikant patentuotą mikrokapsuliavimo metodą. Tai padeda apsaugoti jas nuo skrandžio rūgšties ir pasiekti reikiamą žarnyno dalį gyvybingoms. Alflorex+ sudėtyje taip pat yra kalcio, kuris padeda palaikyti normalų virškinimo fermentų veikimą.

Suaugusiesiems gerti po vieną kapsulę per dieną užgeriant stikline vandens mažiausiai keturias savaites. Vartoti nepriklausomai nuo maisto, bet kuriuo paros metu. Pradžioje gali pasireikšti švelnūs laikini žarnyno motorikos pokyčiai. Sudėtyje esančios bakterijos gali būti inaktyvuotos vartojant antibiotikus. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Nerekomenduojama vartoti nėščioms ar žindančioms moterims arba vartojant antidepresantus. Nevartokite, jei esate alergiški bet kuriai produkto sudedamajai medžiagai.

Vartojant produktą šalutinio poveikio nesitikima. Tačiau kai kurie žmonės gali būti ypatingai jautrūs, todėl negalima visiškai atmesti šalutinio poveikio galimybės. Jei kyla abejonių, kreipkitės į sveikatos priežiūros specialistą.

Iki šiol nėra žinoma sąveika su kitais maisto papildais ar vaistais. Tačiau SYMBIOSYS Alflorex+ sudėtyje esančios bakterijos gali būti inaktyvuotos vartojant antibiotikais.

Norėdami gauti daugiau informacijos, kreipkitės į savo sveikatos priežiūros specialistą. Jei sunkiai sergate ar turite lėtinių ligų, jei norite sužinoti, ar Alflorex+ bus Jums naudingas, arba jei turite klausimų apie Alflorex+ vartojimą kartu su Jūsų jau vartojamais vaistais, prieš pradėdami vartoti Alflorex+, pasitarkite su gydytoju.